Σε πρώτο πλάνο

Οι προτάσεις της Syngenta για την καλλιέργεια της φράουλας

Οι προτάσεις της Syngenta για την καλλιέργεια της φράουλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση που διοργάνωσε η Syngenta Hellas την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, με θέμα «Οι προτάσεις της Syngenta για την καλλιέργεια της φράουλας», στη Βάρδα Ηλείας. Η ημερίδα αυτή αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση της προωθητικής καμπάνιας της εταιρίας για την καλλιέργεια της φράουλας, που προβάλλει τι ... Περισσότερα ...

Τα νέα της Syngenta

Η Syngenta Hellas στο Greece Race for the Cure 2014

Η Syngenta Hellas στο Greece Race for the Cure 2014

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Syngenta Hellas έδωσε το παρόν στον αγώνα «Race for the Cure» με στόχο τη διάδοση του ρόλου του συλλόγου «Άλμα Ζωής» στην στήριξη των γυναικών.

Η Syngenta εκπαιδεύει παραγωγούς σχετικά με τις σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμογής φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Η Syngenta εκπαιδεύει παραγωγούς σχετικά με τις σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμογής φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Η Syngenta Hellas, πρωτοπόρος στις ενημερώσεις των παραγωγών αναφορικά με την ασφαλή και την ορθολογική χρήση των φ.π., πραγματοποίησε και φέτος, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύσεις αγροτών πάνω σε θέματα σύγχρονων τεχνικών εφαρμογών.

Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση μετασυλλεκτικών ασθενειών φρούτων – Τα φρούτα σας το αξίζουν»

Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση μετασυλλεκτικών ασθενειών φρούτων – Τα φρούτα σας το αξίζουν»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Syngenta Hellas το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, με θέμα «Διαχείριση Μετασυλλεκτικών Ασθενειών Φρούτων», στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στην Βέροια.

Τελευταία βίντεο

Το Makedon (LC11912) είναι ένα υβρίδιο που προέρχεται από το γενετικό πρόγραμμα της Syngenta στην περιοχή της Κρήτης, οπότε είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις Ελληνικές συνθήκες και στις ανάγκες του Έλληνα παραγωγού.

Ο Άρης Δασκαλάκης υπεύθυνος παραγωγής του θερμοκηπίου και οικοδεσπότης μας, γνωρίζει εδω και δυο χρόνια το Makedon (LC11912) και φέτος έχει αποφασίσει να το καλλιεργήσει σε μεγαλύτερη έκταση.

Ο Μανώλης Χρηστάκης, πρόεδρος του Α.Σ. Ψαρής, μιλά για το Makedon, το νέο αγγούρι της Syngenta, αλλά και για την καλλιέργεια του αγγουριού στη Ψαρή Φοράδα.

Στις 22 και 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές της Ψαρής Φοράδας και Γούδουρα Κρήτης, field days για την παρουσίαση του νέου υβριδίου μακριού αγγουριού της Syngenta, Makedon (LC11912).

Εύρεση προϊόντος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με βάση την καλλιέργεια σας. Η επιλογή εχθρού/ασθένειας είναι προαιρετική, ενω οι επιλογές που εμφανίζονται εξαρτόνται από την καλλιέργεια.

   Updating…
Full A-Z list

Κανείς δεν έχεις όλες τις απαντήσεις, αλλά εμείς στην Syngenta πιστεύουμε ότι όταν δουλεύουμε μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Γι΄ αυτό προκαλούμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, για να μπορέσουμε να πετύχουμε 6 δεσμεύσεις μέχρι το 2020.

Brand Image

Παράθυρο Σποράς & Πρόγνωση Καιρού

Τί καιρό θα κάνει στην περιοχή σας; Δείτε την πενθήμερη καιρική πρόβλεψη της Syngenta και τα παράθυρα σποράς και ενημερωθείτε σωστά.


Πρόγνωση Καιρού Agricast
Ενημερωθείτε για τον καιρό στην περιοχή σας!
Παράθυρα Σποράς Agricast
Ενημερωθείτε για τα παράθυρα σποράς στην περιοχή σας!

Αξία Μετοχής

(καθυστέρηση 20 λεπτών)

24.11.2014 08:56 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 321.90 Up
New York SYT 66.29 Down
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετοχή