Σε πρώτο πλάνο

Μια επιτυχημένη επίσκεψη των συνεργατών μας από την Αλβανία στην Ελλάδα

Μια επιτυχημένη επίσκεψη των συνεργατών μας από την Αλβανία στην Ελλάδα

Λίγο πριν την εκπνοή του 2015, μια σημαντική ενέργεια έλαβε χώρα για τους πελάτες προϊόντων φυτοπροστασίας και σπόρων κηπευτικών από την Αλβανία. Οι 3 διανομείς της Αλβανίας: Lila, Albaseed και Perla Agro, προσκλήθηκαν από το τμήμα Customer Marketing της Syngenta Hellas μαζί με τους βασικούς τους πελάτες στην Ελλάδα, 20 άτομα σ ... Περισσότερα ...

Τα νέα της Syngenta

Επίδειξη πειραματικού αγρού καλαμποκιού από Syngenta Hellas

Επίδειξη πειραματικού αγρού καλαμποκιού από Syngenta Hellas

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε από τη Syngenta Hellas επίδειξη πειραματικού αγρού καλαμποκιού στο χωριό Μάνδρα Λάρισας. Στον αγρό αυτό οι προσκεκλημένοι πελάτες και παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικές συνθήκες, σε ένα πολύ καλά καλλιεργημένο χωράφι τα νεότερα υβρίδια και τις λύσεις που προτείνει η ... Περισσότερα ...

Οι νέες προκλήσεις στην αγορά σιτηρών και η ολοκληρωμένη πρόταση της Syngenta Hellas

Οι νέες προκλήσεις στην αγορά σιτηρών και η ολοκληρωμένη πρόταση της Syngenta Hellas

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου The ΜΕΤ, εκδήλωση με θέμα τις νέες προκλήσεις στην αγορά σιτηρών και την ολοκληρωμένη πρόταση της Syngenta. Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν συνεργάτες σποροπαραγωγοί, γεωπονικά καταστήματα, εκπρόσωποι του τομέα της εμπορίας των σιτηρών, βι ... Περισσότερα ...

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Η Syngenta Hellas βραβεύθηκε με την Ύψιστη Διάκριση του GOLD Award στην κατηγορία των χημικών βιομηχανιών, αλλά και στην κατηγορία «Δραστηριότητες», με το Silver Award, στην ενότητα «Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων».

Τελευταία βίντεο

Τα πλεονεκτηματα του Κολοκυθιού Ortano

O Γιωργος Κοντοσφυρης μαζι με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και τον Θαναση Γρηγορόπουλο εξηγούν μεσα στο χωράφι τα πλεονεκτηματα του Κολοκυθιού Ortano για χρήση μεσα σε προστατευμένα Τούνελ καθώς και νωρίς την άνοιξη.
 

Αξιοποίηστε τον καρπό και τον μοναδικό του ανθό! Ενα ακόμα προιόν της Syngenta με φανερή υπεραξία για τους Ελληνες παραγωγούς!
 

Δείτε το βίντεο!

SY Hydro

Ο Παναγιώτης Μπουδουρίδης εξηγεί τα πλεονεκτήματα του SY Hydro.


Δείτε το βίντεο!

«Γεμάτο από πάνω μέχρι κάτω!»

Ο παραγωγός Τάσος Πανταζόπουλος μιλάει με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και μας δείχνει την καλλιέργεια Makedon στο χωράφι του στην Αγία Κυριακή Μεσσηνίας, λίγο έξω από τα Φιλιατρά.
 

Ακόμα και στις φετινές πολύ δύσκολες συνθήκες, το Makedon επέδειξε πολύ καλή συμπεριφορά!
 

Δείτε το βίντεο!

Επιλέγουμε Vitellio και την άνοιξη και κερδίζουμε!

O Β. Πελεκάνης, Campaign Manager Κηπευτικών Ηπειρωτικής Ελλάδας εξηγεί τους βασικούς λόγους για να προτιμήσετε την Vitellio και στην ανοιξιάτικη φύτευση, αλλά και τα πλεονεκτήματά της για τον καλλιεργητή, τον έμπορο γεωργικών προϊόντων και τον καταναλωτή.
 

Δείτε το βίντεο!

Γιατί ΚΑΙ ο Κώστας Χασάνης επιλέγει Makedon;

Ο παραγωγός Κώστας Χασάνης εξηγεί με λεπτομέρεια τους λόγους που τον έκαναν να δοκιμάσει και τελικά να επιλέξει το Makedon.


Δείτε το βίντεο!

Εύρεση προϊόντος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με βάση την καλλιέργεια σας. Η επιλογή εχθρού/ασθένειας είναι προαιρετική, ενω οι επιλογές που εμφανίζονται εξαρτόνται από την καλλιέργεια.

   Updating…
Full A-Z list
Brand Image

Παράθυρο Σποράς & Πρόγνωση Καιρού

Τί καιρό θα κάνει στην περιοχή σας; Δείτε την πενθήμερη καιρική πρόβλεψη της Syngenta και τα παράθυρα σποράς και ενημερωθείτε σωστά.


Πρόγνωση Καιρού Agricast
Ενημερωθείτε για τον καιρό στην περιοχή σας!
Παράθυρα Σποράς Agricast
Ενημερωθείτε για τα παράθυρα σποράς στην περιοχή σας!

Αξία Μετοχής

(καθυστέρηση 20 λεπτών)

07.05.2016 00:30 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 390.00 Up
New York SYT 80.65 Up
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετοχή