Σε πρώτο πλάνο

Syngenta Family – Υποστηρίζοντας τη νέα γενιά συνεργατών

Syngenta Family – Υποστηρίζοντας τη νέα γενιά συνεργατών

Στις 22 Απριλίου οργανώθηκε με επιτυχία η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Syngenta Family. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και ενίσχυσης των δεσμών με την νέα γενιά των συνεργατών της Syngenta, με στόχο την κατάρτισή τους, για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους καθώς επίσης και για τα προϊόντα, τις τεχνολογ ... Περισσότερα ...

Τα νέα της Syngenta

Τα σιτηρά στο επίκεντρο

Τα σιτηρά στο επίκεντρο

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη τη Δευτέρα 16 Μαΐου, εκπρόσωποι του τύπου, γεωπόνοι και παραγωγοί από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα της Syngenta για το σιτάρι και το κριθάρι.

Μια επιτυχημένη επίσκεψη των συνεργατών μας από την Αλβανία στην Ελλάδα

Μια επιτυχημένη επίσκεψη των συνεργατών μας από την Αλβανία στην Ελλάδα

Λίγο πριν την εκπνοή του 2015, μια σημαντική ενέργεια έλαβε χώρα για τους πελάτες προϊόντων φυτοπροστασίας και σπόρων κηπευτικών από την Αλβανία. Οι 3 διανομείς της Αλβανίας: Lila, Albaseed και Perla Agro, προσκλήθηκαν από το τμήμα Customer Marketing της Syngenta Hellas μαζί με τους βασικούς τους πελάτες στην Ελλάδα, 20 άτομα σ ... Περισσότερα ...

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Η Syngenta Hellas βραβεύθηκε με την Ύψιστη Διάκριση του GOLD Award στην κατηγορία των χημικών βιομηχανιών, αλλά και στην κατηγορία «Δραστηριότητες», με το Silver Award, στην ενότητα «Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων».

Τελευταία βίντεο

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Υποστήριξης της καλλιέργειας κολοκυθιάς από τη Syngenta

Mετά την εμφάνιση και ταυτοποίηση του νέου ιού MWMV (Moroccan Watermelon Mosaic Virus) το 2012 στη Δυτική Πελοπόνησσο, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Syngenta Hellas προχώρησε στην διενέργεια πειραματικών δοκιμών με στόχο τη στήριξη της καλλιέργειας κολοκυθιάς στην περιοχή.
 

Δείτε το βίντεο!

SY Hydro

Ο Παναγιώτης Μπουδουρίδης εξηγεί τα πλεονεκτήματα του SY Hydro.


Δείτε το βίντεο!

«Γεμάτο από πάνω μέχρι κάτω!»

Ο παραγωγός Τάσος Πανταζόπουλος μιλάει με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και μας δείχνει την καλλιέργεια Makedon στο χωράφι του στην Αγία Κυριακή Μεσσηνίας, λίγο έξω από τα Φιλιατρά.
 

Ακόμα και στις φετινές πολύ δύσκολες συνθήκες, το Makedon επέδειξε πολύ καλή συμπεριφορά!
 

Δείτε το βίντεο!

Επιλέγουμε Vitellio και την άνοιξη και κερδίζουμε!

O Β. Πελεκάνης, Campaign Manager Κηπευτικών Ηπειρωτικής Ελλάδας εξηγεί τους βασικούς λόγους για να προτιμήσετε την Vitellio και στην ανοιξιάτικη φύτευση, αλλά και τα πλεονεκτήματά της για τον καλλιεργητή, τον έμπορο γεωργικών προϊόντων και τον καταναλωτή.
 

Δείτε το βίντεο!

Γιατί ΚΑΙ ο Κώστας Χασάνης επιλέγει Makedon;

Ο παραγωγός Κώστας Χασάνης εξηγεί με λεπτομέρεια τους λόγους που τον έκαναν να δοκιμάσει και τελικά να επιλέξει το Makedon.


Δείτε το βίντεο!

Εύρεση προϊόντος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με βάση την καλλιέργεια σας. Η επιλογή εχθρού/ασθένειας είναι προαιρετική, ενω οι επιλογές που εμφανίζονται εξαρτόνται από την καλλιέργεια.

   Updating…
Full A-Z list
Brand Image

Παράθυρο Σποράς & Πρόγνωση Καιρού

Τί καιρό θα κάνει στην περιοχή σας; Δείτε την πενθήμερη καιρική πρόβλεψη της Syngenta και τα παράθυρα σποράς και ενημερωθείτε σωστά.


Πρόγνωση Καιρού Agricast
Ενημερωθείτε για τον καιρό στην περιοχή σας!
Παράθυρα Σποράς Agricast
Ενημερωθείτε για τα παράθυρα σποράς στην περιοχή σας!

Αξία Μετοχής

(καθυστέρηση 20 λεπτών)

29.05.2016 11:26 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 395.00 Up
New York SYT 79.52 Down
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετοχή