Σε πρώτο πλάνο

Οι νέες προκλήσεις στην αγορά σιτηρών και η ολοκληρωμένη πρόταση της Syngenta Hellas

Οι νέες προκλήσεις στην αγορά σιτηρών και η ολοκληρωμένη πρόταση της Syngenta Hellas

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου The ΜΕΤ, εκδήλωση με θέμα τις νέες προκλήσεις στην αγορά σιτηρών και την ολοκληρωμένη πρόταση της Syngenta. Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν συνεργάτες σποροπαραγωγοί, γεωπονικά καταστήματα, εκπρόσωποι του τομέα της εμπορίας των σιτηρών, βι ... Περισσότερα ...

Τα νέα της Syngenta

Επίδειξη πειραματικού αγρού καλαμποκιού από Syngenta Hellas

Επίδειξη πειραματικού αγρού καλαμποκιού από Syngenta Hellas

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε από τη Syngenta Hellas επίδειξη πειραματικού αγρού καλαμποκιού στο χωριό Μάνδρα Λάρισας. Στον αγρό αυτό οι προσκεκλημένοι πελάτες και παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικές συνθήκες, σε ένα πολύ καλά καλλιεργημένο χωράφι τα νεότερα υβρίδια και τις λύσεις που προτείνει η ... Περισσότερα ...

Προστασία 5 αστέρων

Προστασία 5 αστέρων

Πατήστε εδώ για να δείτε το νέο έντυπο της Syngenta Hellas για την προστασία της καλλιέργειας της ελιάς.

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Η Syngenta Hellas βραβεύθηκε με την Ύψιστη Διάκριση του GOLD Award στην κατηγορία των χημικών βιομηχανιών, αλλά και στην κατηγορία «Δραστηριότητες», με το Silver Award, στην ενότητα «Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων».

Τελευταία βίντεο

Το Makedon (LC11912) είναι ένα υβρίδιο που προέρχεται από το γενετικό πρόγραμμα της Syngenta στην περιοχή της Κρήτης, οπότε είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις Ελληνικές συνθήκες και στις ανάγκες του Έλληνα παραγωγού.

Ο Άρης Δασκαλάκης υπεύθυνος παραγωγής του θερμοκηπίου και οικοδεσπότης μας, γνωρίζει εδω και δυο χρόνια το Makedon (LC11912) και φέτος έχει αποφασίσει να το καλλιεργήσει σε μεγαλύτερη έκταση.

Ο Μανώλης Χρηστάκης, πρόεδρος του Α.Σ. Ψαρής, μιλά για το Makedon, το νέο αγγούρι της Syngenta, αλλά και για την καλλιέργεια του αγγουριού στη Ψαρή Φοράδα.

Εύρεση προϊόντος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με βάση την καλλιέργεια σας. Η επιλογή εχθρού/ασθένειας είναι προαιρετική, ενω οι επιλογές που εμφανίζονται εξαρτόνται από την καλλιέργεια.

   Updating…
Full A-Z list

Τα πλεονεκτηματα του Κολοκυθιού Ortano

O Γιωργος Κοντοσφυρης μαζι με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και τον Θαναση Γρηγορόπουλο εξηγούν μεσα στο χωράφι τα πλεονεκτηματα του Κολοκυθιού Ortano για χρήση μεσα σε προστατευμένα Τούνελ καθώς και νωρίς την άνοιξη.
 

Αξιοποίηστε τον καρπό και τον μοναδικό του ανθό! Ενα ακόμα προιόν της Syngenta με φανερή υπεραξία για τους Ελληνες παραγωγούς!
 

Δείτε το βίντεο!

«Γεμάτο από πάνω μέχρι κάτω!»

Ο παραγωγός Τάσος Πανταζόπουλος μιλάει με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και μας δείχνει την καλλιέργεια Makedon στο χωράφι του στην Αγία Κυριακή Μεσσηνίας, λίγο έξω από τα Φιλιατρά.
 

Ακόμα και στις φετινές πολύ δύσκολες συνθήκες, το Makedon επέδειξε πολύ καλή συμπεριφορά!
 

Δείτε το βίντεο!

Ο Ματθαίος Αντωνάκης εξηγεί μέσα σε 5 λεπτά τα πάντα για το Makedon.

Brand Image

Παράθυρο Σποράς & Πρόγνωση Καιρού

Τί καιρό θα κάνει στην περιοχή σας; Δείτε την πενθήμερη καιρική πρόβλεψη της Syngenta και τα παράθυρα σποράς και ενημερωθείτε σωστά.


Πρόγνωση Καιρού Agricast
Ενημερωθείτε για τον καιρό στην περιοχή σας!
Παράθυρα Σποράς Agricast
Ενημερωθείτε για τα παράθυρα σποράς στην περιοχή σας!

Αξία Μετοχής

(καθυστέρηση 20 λεπτών)

10.02.2016 22:51 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 393.30 Up
New York SYT 81.00 Up
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετοχή