Σε πρώτο πλάνο

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Υποστήριξης της καλλιέργειας κολοκυθιού από τη Syngenta

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Υποστήριξης της καλλιέργειας κολοκυθιού από τη Syngenta

Αμέσως μετά την εμφάνιση και ταυτοποίηση του νέου ιού MWMV (Moroccan Watermelon Mosaic Virus) το 2012 στη Δυτική Πελοπόνησσο, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Syngenta Hellas προχώρησε στη διενέργεια πειραματικών δοκιμών στην περιοχή με στόχο την προστασία της καλλιέργειας, τη μεταφορά τεχνογνωσίας στους τοπικούς γεωπόνους και ... Περισσότερα ...

Τα νέα της Syngenta

5.000 ημέρες χωρίς ατύχημα

5.000 ημέρες χωρίς ατύχημα

Στις 16 Δεκεμβρίου 2014, το εργοστάσιο των Οινοφύτων γιόρτασε ένα σημαντικό επίτευγμα στο οποίο συμμετείχαν και συνέβαλαν εξίσου όλοι οι εργαζόμενοι: 5.000 ημέρες ή 1.500.000 εργατοώρες χωρίς να έχει αναφερθεί κανένα ατύχημα.

Το Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης

Το Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης

Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση του Σχεδίου Καλής Ανάπτυξης (The Good Growth Plan), η Syngenta Hellas παρουσιάζει σε εκδήλωση της στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, τις έξι δεσμεύσεις της για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προκλήσεων του πλανήτη.

Οι προτάσεις της Syngenta για την καλλιέργεια της φράουλας

Οι προτάσεις της Syngenta για την καλλιέργεια της φράουλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση που διοργάνωσε η Syngenta Hellas την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, με θέμα «Οι προτάσεις της Syngenta για την καλλιέργεια της φράουλας», στη Βάρδα Ηλείας.

Τελευταία βίντεο

Το Makedon (LC11912) είναι ένα υβρίδιο που προέρχεται από το γενετικό πρόγραμμα της Syngenta στην περιοχή της Κρήτης, οπότε είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις Ελληνικές συνθήκες και στις ανάγκες του Έλληνα παραγωγού.

Ο Άρης Δασκαλάκης υπεύθυνος παραγωγής του θερμοκηπίου και οικοδεσπότης μας, γνωρίζει εδω και δυο χρόνια το Makedon (LC11912) και φέτος έχει αποφασίσει να το καλλιεργήσει σε μεγαλύτερη έκταση.

Ο Μανώλης Χρηστάκης, πρόεδρος του Α.Σ. Ψαρής, μιλά για το Makedon, το νέο αγγούρι της Syngenta, αλλά και για την καλλιέργεια του αγγουριού στη Ψαρή Φοράδα.

Ο Ματθαίος Αντωνάκης εξηγεί μέσα σε 5 λεπτά τα πάντα για το Makedon.

Εύρεση προϊόντος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με βάση την καλλιέργεια σας. Η επιλογή εχθρού/ασθένειας είναι προαιρετική, ενω οι επιλογές που εμφανίζονται εξαρτόνται από την καλλιέργεια.

   Updating…
Full A-Z list
Brand Image

Παράθυρο Σποράς & Πρόγνωση Καιρού

Τί καιρό θα κάνει στην περιοχή σας; Δείτε την πενθήμερη καιρική πρόβλεψη της Syngenta και τα παράθυρα σποράς και ενημερωθείτε σωστά.


Πρόγνωση Καιρού Agricast
Ενημερωθείτε για τον καιρό στην περιοχή σας!
Παράθυρα Σποράς Agricast
Ενημερωθείτε για τα παράθυρα σποράς στην περιοχή σας!

Αξία Μετοχής

(καθυστέρηση 20 λεπτών)

02.04.2015 08:17 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 334.00 Up
New York SYT 69.15 Up
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετοχή