Категоричен контрол на житни плевели и болести

Аксиал и Артеа

Аксиал и Артеа

Аксиал има бързо и категорично действие срещу най-вредоносните житни плевели в ечемик и пшеница и ги контролира и в напреднала фаза. Артеа има бързо действие и достатъчно последействие срещу болести, действа и с газова фаза, защитава и новия прираст.

Актуално

Цидели Топ

Цидели Топ

Цидели Топ е идеалното решение за производители, които търсят сигурен фунгицид срещу брашнеста мана с дълготраен контрол и без риск от резистентност

Оранжерийни краставици – хибриди и растителна защита

Оранжерийни краставици – хибриди и растителна защита

Синджента е една от малкото фирми на пазара, които предлагат на българските производители комплексна оферта, която включва зеленчукови семена и растително защитни продукти при производството на оранжерийни краставици.

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Топрекс има листно и почвено действие едновременно. Провокира скъсяване и удебеляване на стъблото и развитието на мощна коренова система. Спомага за формирането на повече разклонения и така допринася за получаването на по-високи добиви.

Каталог 2016
Времето

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

13.02.2016 03:16 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 393.00 Up
New York SYT 80.86 Up
Повече споделена информация  

Този сайт използва "Cookies", за да бъде по-функционален и ефективен. Продължавайки да използвате този уебсайт на Синджента, Вие се съгласявате с използването на “Cookies” съгласно нашата политика.