Обеззаразяване семена ечемик

Дивидент Стар

Дивидент Стар

Специална формулация за обеззаразяване на семена ечемик – двойно системно действие и доказан завишен контрол на Ленточна болест за максимизиране на добива. Спомага за по-бързото поникване, дори при неблагоприятни условия.

Актуално

Логичният избор за борба с вредителите

Логичният избор за борба с вредителите

Инсектицид от групата на пиретроидите със системно и контактно действие. Продукт с нокдаун ефект и силно репелентно действие причиняващ парализа. Високо ефикасен срещу голям брой гризещи и смучещи вредители. Действа на яйца, ларви и възрастни неприятели.

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория е комбиниран инсектицид, който притежава контактно и системно действие срещу широк кръг от неприятели през всички етапи от тяхното развитие. Продукта е ефективен срещу неприятели по зеленчукови, овощните култури и картофи.

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Топрекс има листно и почвено действие едновременно. Провокира скъсяване и удебеляване на стъблото и развитието на мощна коренова система. Подобрява студоустойчивостта и предпазва рапицата от измръзване през зимния период.

Царевица добиви 2015 Синджента
Времето

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

30.11.2015 14:04 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 377.20 Down
New York SYT 74.27 Up
Повече споделена информация  

Този сайт използва "Cookies", за да бъде по-функционален и ефективен. Продължавайки да използвате този уебсайт на Синджента, Вие се съгласявате с използването на “Cookies” съгласно нашата политика.