За професионалисти, при царевица

Елумис

Елумис

Широкоспектърният хербицид при царевица за професионалисти - Елумис осигурява отличен контрол на всички важни плевели, вкл. балур от коренища и паламида и прераснали плевели. Много бързо действие /ОД формулация/ и остатъчно почвено действие.

Какво ново

Ранна борба с плевелите при пшеница и ечемик

Ранна борба с плевелите при пшеница и ечемик

Навременната борба с плевелите при пшеница и ечемик е изключително актуален проблем през пролетта на 2015 година. Категоричното действие срещу плевелите и широкия прозорец на приложение са най-важните предимства сега.

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория е комбиниран инсектицид, който притежава контактно и системно действие срещу широк кръг от неприятели през всички етапи от тяхното развитие. Продукта е ефективен срещу неприятели по зеленчукови, овощните култури и картофи.

Амистар Екстра

Амистар Екстра

Фунгицидът осигурява отличен контрол на икономически най-важните болести при пшеница и слънчоглед, и се отличава с много бързо действие, дълго последействие и върхова рентабилност благодарение на надежния контрол и икономически значимия зелен ефект.

Времето

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

05.07.2015 05:54 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 399.50 Up
New York SYT 83.93 Up
Повече споделена информация  

Този сайт използва "Cookies", за да бъде по-функционален и ефективен. Продължавайки да използвате този уебсайт на Синджента, Вие се съгласявате с използването на “Cookies” съгласно нашата политика.