Висококачествено третиране на семена

Дивидент Формула М

Дивидент Формула М

Контролира причинителите на болести по повърхността на семената, във вътрешността им и в почвата около засятото семе - за третиране/обеззаразяване на семена пшеница и ечемик, с много широк спектър на контролираните болести.

Актуално

Елиминира конкуренцията на плевелите в рапицата

Елиминира конкуренцията на плевелите в рапицата

Хербицида контролира основните житни и широколистни плевели (в т.ч. див синап), преди тяхното поникване. Осигурява добро развитие и гарнираност на посева преди настъпването на зимата. Добре гарнираните напролет полета са предпоставка за високи добиви.

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория е комбиниран инсектицид, който притежава контактно и системно действие срещу широк кръг от неприятели през всички етапи от тяхното развитие. Продукта е ефективен срещу неприятели по зеленчукови, овощните култури и картофи.

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Топрекс има листно и почвено действие едновременно. Провокира скъсяване и удебеляване на стъблото и развитието на мощна коренова система. Подобрява студоустойчивостта и предпазва рапицата от измръзване през зимния период.

Времето
Добиви Рапица 2015

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

29.08.2015 09:04 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 323.70 Down
New York SYT 67.93 Down
Повече споделена информация  

Този сайт използва "Cookies", за да бъде по-функционален и ефективен. Продължавайки да използвате този уебсайт на Синджента, Вие се съгласявате с използването на “Cookies” съгласно нашата политика.