Амистар Екстра = Екстра добив

Амистар Екстра

Амистар Екстра

Амистар Екстра е листен фунгицид, високо технологична формулация със защитно, лечебно и изкореняващо действие за контрол на болести при пшеница. Има двойно системно и трансламинарно действие, бързо лечебен ефект, дълга ефикасност

Актуално

Цидели Топ

Цидели Топ

Цидели Топ е идеалното решение за производители, които търсят сигурен фунгицид срещу брашнеста мана с дълготраен контрол и без риск от резистентност

Оранжерийни краставици – хибриди и растителна защита

Оранжерийни краставици – хибриди и растителна защита

Синджента е една от малкото фирми на пазара, които предлагат на българските производители комплексна оферта, която включва зеленчукови семена и растително защитни продукти при производството на оранжерийни краставици.

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Растежен регулатор и фунгицид в рапица

Топрекс има листно и почвено действие едновременно. Провокира скъсяване и удебеляване на стъблото и развитието на мощна коренова система. Спомага за формирането на повече разклонения и така допринася за получаването на по-високи добиви.

Каталог 2016
Времето

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

25.05.2016 18:50 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 393.00 Down
New York SYT 79.47 Up
Повече споделена информация  

Този сайт използва "Cookies", за да бъде по-функционален и ефективен. Продължавайки да използвате този уебсайт на Синджента, Вие се съгласявате с използването на “Cookies” съгласно нашата политика.