Една планета. Шест ангажимента

за Синджента

Синджента в България

Синджента в България

Синджента създава своя собствена организация в България “Създаването на организащия на Синджента с опитен екип и отлична дистрибуторска мрежа засилва нашето присъствие на българския пазар”

Какво ново

Растителна Защита

Растителна Защита

Сезонът на фунгицидите: още от старта на сезон 2013/2014 г. агроклиматичните условия предлагат много предизвикателства. Борбата с тези предизвикателства и необходимостта от защита на културите от болести изискват надеждни, ефективни и икономически изгодни фунгицидни програми. Ние има увереността, че ще постигнете успехи с предл ... Прочети повече ...

Семена полски култури

Семена полски култури

Хибриди РАПИЦА от Синджента съобразени със спецификата на различните условия в различните райони на страната. С патентованата SAFECROSS система осигуряваме хибриди с висока устойчивост на болести и неблагоприятни климатични условия за по - високи добиви.

Семена зеленчукови култури

Семена зеленчукови култури

Усилията на Синджента са насочени към селекция на нови продукти, задоволяващи нарастващите технически изисквания на професионалните производители. Широкият спектър от семена на Синджента в България включва следните основни групи продукти:

План за отговорен растеж
Времето
 Продукти 2014

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

25.11.2014 23:39 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 321.10 Up
New York SYT 66.41 Up
Повече споделена информация