Висококачествено третиране на семена

Дивидент Формула М

Дивидент Формула М

Контролира причинителите на болести по повърхността на семената, във вътрешността им и в почвата около засятото семе - за третиране на семена пшеница и ечемик, с много широк спектър на контролираните болести. Отлично действие при висок инфекциозен натиск.

Какво ново

Ранна борба с плевелите при пшеница и ечемик

Ранна борба с плевелите при пшеница и ечемик

Навременната борба с плевелите при пшеница и ечемик е изключително актуален проблем през пролетта на 2015 година. Категоричното действие срещу плевелите и широкия прозорец на приложение са най-важните предимства сега.

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория – универсалният инсектицид

Ефория е комбиниран инсектицид, който притежава контактно и системно действие срещу широк кръг от неприятели през всички етапи от тяхното развитие. Продукта е ефективен срещу неприятели по зеленчукови, овощните култури и картофи.

Амистар Екстра

Амистар Екстра

Фунгицидът осигурява отличен контрол на икономически най-важните болести при пшеница и слънчоглед, и се отличава с много бързо действие, дълго последействие и върхова рентабилност благодарение на надежния контрол и икономически значимия зелен ефект.

Времето

Цена на акциите

(20 мин. Закъснение)

07.07.2015 00:11 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 394.10 Down
New York SYT 83.28 Down
Повече споделена информация  

Този сайт използва "Cookies", за да бъде по-функционален и ефективен. Продължавайки да използвате този уебсайт на Синджента, Вие се съгласявате с използването на “Cookies” съгласно нашата политика.